بیوگرافی دیوید برنز
دیوید برنز یکی از نویسندگان مطرح آمریکایی است که با استفاده از تخصص خود در زمینه روانشناسی توانسته کتابهای متعددی را تألیف کرده و آثار جذابی را در ژانر توسعه فردی خلق کند. برنز به عنوان یک روانشناس مشهور، محقق شناخته شده و نویسندهای قدرتمند آثاری مفید را خلق کرده که به میلیونها نفر در سطح دنیا کمک کردهاند. در ادامه به شکل مختصری بیوگرافی دیوید برنز را شرح خواهیم داد و برخی از بهترین کتابهای او را معرفی میکنیم. در نهایت هم به دستاوردها و افتخارات برنز میپردازیم و شما را با این نویسنده مشهور بیشتر آشنا میکنیم.
خلاصه زندگی
دیوید برنز که در تاریخ ۱۹ سپتامبر سال ۱۹۴۲ به دنیا آمده بعد از به دست آوردن تاییدیه از طرف انجمن روانپزشکان و عصبشناسان آمریکا در سال ۱۹۷۶ فعالیت خود را آغاز کرد. او از روش رفتاردرمانی شناختی برای تالیف آثار خود بهره میبرد و از محبوبیت بالایی در میان خوانندگان کتابهای روانشناسی برخوردار است. برنز از اعضای هیئت علمی دانشگاه استنفورد به شمار میرود و در امور آموزشی و تربیتی این دانشگاه فعالیت میکند. او به عنوان یک محقق در دانشگاه هاروارد هم فعالیت کرده است و از سطح و اعتبار علمی بالایی در زمینه تخصصی خود برخوردار است. برنز وبسایتی به آدرس www.feelinggood.com را راهاندازی کرده که تعداد زیادی از مشاوران در آن فعالیت میکنند و سالانه به میلیونها نفر کمک میکنند تا بر افسردگی و اضطراب خود غلبه کنند. برنز و خانواده او در سال ۱۹۹۵ از فیلادلفیا به کالیفرنیا بازگشتند و هنوز هم در این ایالت زندگی میکنند.
تحصیلات
دیوید برنز یکی از شاگردان آرون تی بک به شمار میرود، فردی که در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی روش رفتاردرمانی شناختی (Cognitive therapy) را به عنوان محور اصلی فعالیتهای خود قرار داد و آن را به شکلی که امروزه شناخته میشود مطرح کرد. البته رفتاردرمانی شناختی از اصول کاری آلبرت الیس در دهه ۵۰ میلادی هم به شمار میرفت. آلیس معتقد بود که این باورها و اعتقادات ما هستند که خلق ما را شکل میدهند و بر حالات درونی ما تاثیر میگذارند. برنز دوره کارشناسی خود را در سال ۱۹۶۴ در کالج آمهرست به پایان رساند و در سال ۱۹۷۰ هم مدرک دکترای خود را در دانشگاه استنفورد دریافت کرد. او دوره دستیاری در رشته روانپزشکی را تا سال ۱۹۷۴ در دانشگاه پنسیلوانیا گذراند. برنز کارگاههای آموزشی مختلفی را در سرتاسر آمریکا و کانادا برگزار کرد؛ کارگاههایی که بیشتر از حدود ۵۰۰۰ روانشناس در آن شرکت کردند و محور اصلی آنها هم رفتاردرمانی شناختی بود.