کتاب شجاعت مطلوب‌نبودن

تدبیری ژاپنی برای تغییردر زندگی و رسیدن به شادی واقعی

The Courage to Be Disliked: The Japanese Phenomenon That Shows You How to Change Your Life and Achieve Real Happiness

نویسنده: ,
مترجم:
ناشر:

۲۱۵,۰۰۰ تومان ۱۷۲,۰۰۰ تومان

موجود

انتشار میلادی 2018
انتشار شمسی 1401
شابک 9786222544119
نوع جلد شومیز
قطع رقعی
تعداد صفحه 215
سری چاپ 5

Array

0/5 (0 دیدگاه)

سفر فلسفی به سوی پذیرش خود

شجاعت مطلوب‌نبودن نوشته ایچیرو کیشیمی، درباره مفاهیم روانشناختی و رشد شخصی است که عمیقا در آموزه‌های آلفرد آدلر روانشناس قرن نوزدهمی ریشه دارد. این کتاب به طور منحصربه‌فردی گفتگوی بین یک فیلسوف و یک مرد جوان را آشکار می‌کند. این گفتگوها مخاطبان را به درک روانشناسی آدلری نزدیک می‌کند. موضوع اصلی کتاب حول این ایده می‌چرخد ​​که شادی و آزادی، از شجاعت زندگی واقعی و بدون هیچ‌گونه انتظاری از دیگران ناشی می‌شود.

رویکرد روایی کیشیمی با استفاده از گفتگوی سقراطی، نظریه‌های پیچیده روانشناختی را قابل درک می‌کند. او مفاهیم مرسوم تروما، عقده‌های حقارت و تلاش برای شناخت را به چالش می‌کشد و از خوانندگان می‌خواهد که مسئولیت شخصی زندگی‌شان را بپذیرند. این کتاب فلسفی، بینش عمیقی را برای دستیابی به یک زندگی رهایی‌بخش و کامل ارائه می‌دهد.

گفتگوهایی درباره آزادی

کتاب شجاعت مطلوب‌نبودن ترکیبی جذاب از فلسفه و روان‌شناسی است که از طریق گفت‌وگوهای میان یک فیلسوف و یک جوان ارائه می‌شود. این گفت‌وگوها به روان‌شناسی آدلری، مکتبی فکری تأسیس‌شده توسط آلفرد آدلر، می‌پردازد و بر اهمیت احساس اجتماعی و انتخاب فردی در شکل‌دهی به زندگی تأکید دارد.

این کتاب به پنج بخش تقسیم شده است که هر بخش بر یک اصل کلیدی آدلری تمرکز دارد. بخش اول مفهوم «بدون بار ناشی از آسیب‌های زندگی» را مورد بحث قرار می‌دهد. کیشیمی این باور رایج را که آسیب‌های گذشته، تعیین‌کننده زمان حال ما هستند به چالش می‌کشد. او به جای آن نشان می‌دهد که ما قدرت تفسیر مجدد گذشته و انتخاب رفتار فعلی خود را داریم.

گفتگوهایی در مورد زندگی واقعی

در بخش دوم کتاب به بررسی این ایده می‌پردازد که «همه مشکلات، مشکلات روابط بین فردی هستند». این اصل بر اهمیت زمینه اجتماعی در درک مسائل شخصی تاکید می‌کند. کیشمی معتقد است که بسیاری از مبارزات شخصی، ناشی از مشکلات در روابط بین فردی است و بهبود این روابط می‌تواند به رشد شخصی منجر شود.

بخش سوم به بحث «احساس حقارت و برتری» اختصاص دارد. روانشناسی آدلری این احساسات را به عنوان نیروهای محرک در رفتار انسان می‌داند. کیشیمی توضیح می‌دهد که احساس حقارت، می‌تواند منبع انگیزه باشد، اما زمانی مشکل‌ساز می‌شود که به عقده‌های برتری و تمایل به تسلط بر دیگران منجر شود.

 گفتگو در مورد رهایی شخصی

بخش چهارم کتاب بر مفهوم «کمک به دیگران» تمرکز دارد. این اصل در روانشناسی آدلری، اصلی مرکزی است و اهمیت جامعه و علاقه اجتماعی را استدلال می‌کند. کیشیمی تاکید می‌کند که شادی و رضایت واقعی، از کمک به سعادت دیگران به جای جستجوی منفعت شخصی ناشی می‌شود.

در بخش پایانی شجاعت مطلوب‌نبودن کیشیمی این ایده را بررسی می‌کند که شادی یک انتخاب است و به شجاعت رهایی از انتظارات و هنجارهای اجتماعی نیاز دارد. او با نگاهی متفاوت به مفهوم شادی، مخاطبان را تشویق می‌کند تا طور دیگری برای دستیابی به شادی تلاش کنند. این کتاب با این پیام به پایان می‌رسد که زندگی واقعی و با احساس اجتماعی، کلید یک زندگی کامل است.

کتاب «شجاعت مطلوب‌نبودن» برای شماست اگر…

  • به روانشناسی آدلری و کاربرد عملی آن در زندگی روزمره علاقه‌مند هستید.
  • به دنبال درک این هستند که چگونه تجربیات و آسیب‌های گذشته، نیازی به تعریف حال یا آینده آن‌ها ندارند.
  • به دنبال بینش فلسفی در مورد مسئولیت شخصی و آزادی فردی هستند.
  • با احساس حقارت دست و پنجه نرم می‌کنید یا به دنبال بهبود روابط بین فردی خود هستید.
  • به مفهوم احساس اجتماع و نقش آن در شادکامی شخصی علاقه‌مند هستید.

جوایز، افتخارات و تمجیدها

  • کتاب شجاعت مطلوب نبودن خوانندگان را به سمت دستیابی به خوشبختی و تغییر پایدار راهنمایی می‌کند. نشریه‌ی لایبری

  • روانشناسی آدلری با فلسفه رواقی در گفتگوی سقراطی ملاقات می‌کند.کاملا جذاب. به شدت توصیه می شود. Marc Andreessen
  • بحثی ظریف درباره یک نظریه پیچیده، با لحظاتی از بینش واقعی فلسفی… [این] کتاب فلسفه‌ای که مخالف بسیاری از ارتدکس‌های معاصر است، طراوت بخش و مفید است. بیش از یک قرن از زمانی که آدلر مکتب روانشناسی خود را تاسیس کرد، هنوز بینش و تازگی در نظریه‌های او وجود دارد. Quartzy

نقد و بررسی‌ها

نظرت در مورد «شجاعت مطلوب‌نبودن» چیه؟