کتاب قانون چاقی
The Obesity Code
۵۵,۰۰۰ تومان ۴۴,۰۰۰ تومان
ناموجود
انتشار میلادی | 2016 |
---|---|
انتشار شمسی | 1402 |
شابک | 9786222540265 |
نوع جلد | شومیز |
قطع | رقعی |
تعداد صفحه | 312 |
سری چاپ | 1 |
Array
The Obesity Code
۵۵,۰۰۰ تومان ۴۴,۰۰۰ تومان
ناموجود
انتشار میلادی | 2016 |
---|---|
انتشار شمسی | 1402 |
شابک | 9786222540265 |
نوع جلد | شومیز |
قطع | رقعی |
تعداد صفحه | 312 |
سری چاپ | 1 |
Array
کتاب قانون چاقی اثری از دکتر جیسون فنگ است که رویکردی پیشگامانه را برای درک چاقی و مبارزه با آن ارائه کرده است. فنگ متخصص نفرولوژی است و درک عمیقی از نقش انسولین در اضافه وزن دارد. او در این اثر خود در مورد رژیم غذایی، شمارش کالری و علل واقعی چاقی صحبت میکند.
نویسنده با استفاده از شواهد قانعکننده و مطالعات موردی بیان میکند که راز کاهش وزن استفاده از روشهایی مثل شمارش کالری یا ورزش سنگین نیست. بلکه درک انسولین و مدیریت تولید آن میتواند از هر چیزی مهمتر باشد.
در نیمه اول این کتاب دکتر فنگ کم کردن کالری دریافتی برای کاهش وزن را به طور کامل نفی میکند. او نشان میدهد که به هم خوردن تعادل هورمونی بدن و به ویژه مقاومت بدن در برابر انسولین میتواند دلیل اصلی بروز چاقی باشد.
نویسنده در ادام، خوانندگان را به درک عمیقتری از چگونگی تاثیر الگوهای غذایی مختلف بر سطح انسولین بدن میرساند. او از این طریق آنها را در جهت رسیدن به دانش کافی برای شکستن چرخه افزایش وزن راهنمایی میکند.
فنگ در کتاب قانون چاقی به رابطه پیچیده میان انسولین، رژیم غذایی و افزایش وزن میپردازد. و تجزیه و تحلیل جامعی ارائه میدهد که خوانندگان به کمک آن میتوانند دلایل شکستهای خود در فرآیند کاهش وزن را کشف کنند.
نویسنده تاریخچه دستورالعملهای غذایی و تاثیر آنها بر میزان چاقی را بررسی میکند. او نشان میدهد که چگونه افزایش کربوهیدرات و کاهش چربی در رژیم غذایی میتواند باعث بروز چاقی شود. فنگ معتقد است که تاثیر این رژیمها بر روی سطح انسولین در بدن باعث بروز مشکلاتی مانند مقاومت به انسولین، افزایش گرسنگی و افزایش وزن میشود.
یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث در این اثر درک چاقی به عنوان نوعی به هم خوردگی تعادل هورمونی است. در واقع نویسنده معتقد است که چاقی به دلیل به هم خوردن تعادل کالری ایجاد نمیشود، بلکه نقش انسولین در بدن هم فراتر از تنظیم سطح قند خون است.
کتاب قانون چاقی بیان میکند که انسولین بدن به دنبال استفاده از رژیمهای غذایی سرشار از کربوهیدرات و قند افزایش مییابد. این افزایش انسولین، به بدن سیگنال میدهد که چربی را ذخیره کند و در نتیجه چاقی بروز پیدا میکند.
این کتاب، صنعت رژیم غذایی و تمرکز آن بر روی محدود کردن دریافت کالری و ورزشهای هوازی برای کاهش وزن را مورد انتقاد قرار میدهد. کتاب تحقیقاتی را ارائه میدهد که نشان میدهند این روشها نتایج موقتی دارند. به طوری که عدم تعادلی هورمونی که علت اصلی ایجاد چاقی به شمار میرود را درمان نمیکنند.
البته این اثر تغییراتی را که باعث کاهش انسولین میشوند را تشویق میکند. تغییراتی که شامل کاهش مصرف قند، افزایش مصرف چربیهای سالم و روزه گرفتن هستند.
روزه گرفتن یکی از تمرکزهای اصلی این کتاب است و به عنوان ابزاری عملی برای کاهش مقاومت در برابر انسولین و دستیابی به کاهش وزن پایدار شناخته میشود. دکتر فنگ در این کتاب روشهای مختلف روزه گرفتن را شرح میدهد و تصورات عمومی اشتباه را رد میکند. او توصیههایی را برای اجرای ایمن و موثر روزه ارائه میدهد.
کتاب قانون چاقی تنها به ارائه توصیههای غذایی محدود نمیشود. این کتاب عوامل روانی و اجتماعی موثر بر چاقی مثل استرس، بیخوابی و بازاریابی صنایع غذایی را هم مورد بررسی قرار میدهد. این اثر بر اهمیت درک عوامل تاثیرگذار بر متابولیسم بدن تاکید میکند و رویکردی جامع برای کاهش وزن ارائه میدهد.
این کتاب به دلیل داشتن رویکردی روشن و علمی برای درک چاقی شناخته میشود. همچنین به خاطر توصیههای علمی و عملی مختلفی که برای کاهش وزن ارائه میدهد، مورد تحسین واقع شده است.
نقد و بررسیها